EN MODEL DER GIVER DIG EN STRINGENT KØREPLAN

Vi har alle været der, hvor vi roer forvildet rundt i mulighedernes ocean for at finde den skat, der skal gøre drømmen til virkelighed. Modellen “Den Røde Løber” har jeg udviklet for at gøre din selvstændige drøm til virkelighed på kortest tid. Med modellen i hånden, ved du, hvad du skal løbe efter, og hvad du bør sparke til hjørne og ikke røre ved med en ildtang.

 

Budskab, fortælling og passion

Modellen er udviklet for at frigøre tid til at gøre det rigtige – det der skaber mest værdi. Slut med at gisne og lære sig selv en masse ting, der ikke er behov for. Her er DU i rampelyset. Det er dig, der skal stråle! Ved at nå helt ind til hvem du er, finder vi frem til dit KERNEBUDSKAB, din FORTÆLLING og  din PASSION.

Vi tegner et tydeligt billede af din ønskekunde, så du ved hvor, og hvad du skal fortælle for at hjælpe ham/hende. Du får en samlet plan over, hvad du skal have styr på, inden du går i luften med dit personlige og skarpskårne koncept.

 

Prøv modellen

Du kan med fordel prøve modellen af. Ud for hvert af de fire steps har jeg skrevet et par arbejdsspørgsmål, som kan hjælpe dig godt på vej.  

Strategisk rød tråd i din forretning

4 trin til at gøre din forretning (dig) værd at huske

Glem alt om at have ti ting, du gerne vil kendes for.

Mit mantra er ”LESS but BETTER”, som i al sin enkelthed handler om at skære helt ind til benet af det, din virksomhed gør bedre end alle andre.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du 4 trin til at nå frem det unikke, du skal være kendt for i din branche.

Giv den fuld pedal – i gang med at skille dig du med det, der er unikt for din virksomhed.

 

Jeg skærer ind til kernen, giver dig en klar køreplan – og et innovativt skub i ryggen.

2 + 1 =

4 spørgsmål du SKAL stille dig selv for at tiltrække dine ønskekunder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag miniguiden med det samme. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Fremragende - du er nu klar til at modtage gyldne råd!